website ontwerp website bouwenAart Bakker. Postduivenliefhebber & Webdesign
Aart Bakker. Duivenliefhebber & Webdesign
Aart Bakker. Duivenliefhebber & Webdesign
Aart Bakker. Duivenliefhebber & Webdesign
Aart Bakker. Duivenliefhebber & Webdesign
Aart Bakker. Postduivenliefhebber & Webdesign

Het maken van websites is ontstaan door de duiven, ik heb mezelf in de loop van de jaren redelijk wegwijs gemaakt in het gebruik van computers maar een website maken had ik nog nooit gedaan, ik had er ook geen onderwerp voor. Daar kwam verandering in toen ik lid werd van PV Steeds Sneller, het leek me wel leuk om een website te maken voor de vereniging, daar wekelijks de uitslagen en een klein verslag over hoe de vlucht verlopen is etc. op te zetten en voor mij was het een mooie oefening/uitdaging een site te bouwen. Op deze site werd positief gereageerd en werd daarop ook gevraagd door anderen om een site voor hen te maken.

 

Daarom heb ik besloten me aan te bieden voor mensen die graag een website willen hebben. Het zijn goed benaderbare overzichtelijke websites tegen een vriendelijk bedrag. Vooral voor de medesport beoefenaar ben ik de aangewezen persoon omdat ik de "taal" spreek.


Wilt u uw prestaties, uw duiven of artikelen onder de aandacht brengen dan is internet een hele goede mogelijkheid. Lijkt het u wat om een website te laten maken neem dan gerust contact met mij op, ik wil graag met u de mogelijkheden doornemen. (zie contact)

  


Ik hoor graag van u,

met vriendelijke groet,
Aart Bakker.

  

Webdesign

Voorbeelden


 Websites

+

+

Aart Bakker, Buizerdweg 37, 7701 KC Dedemsvaart. Tel: 06-21876094. Email: info@aartbakker.nl

Jac Schra Staphorst
Duivensportzaak Traseco, Zwolle